2016. január 8., péntek

Nagy blog évzáró megkésve

Először is nyolc nappal újév után is szeretnék az összes tag nevében Boldog Új Évet kívánni minden egyes olvasónknak!
2016, new year, and light kép
Az összefoglalóhoz kattints a Tovább olvasom gombra. 

Sajnos az év végére feltornyosultak a dolgok, így most jutott csak idő egyfajta blogévzáró elkészítésére, de hát jobb később, mint soha, nemde? :) 

Hogy szerintem mit is ért el a blog és vele együtt mi 2015-ben? 
Először is számokban mérve nézném az évet. December 31-ére elértük a több, mint 6000 oldalmegjelenítést, és December 25-én felkerült a harmincadik bejegyzés is a blogra. Bővültünk hat új taggal és két rólunk írt blogbejegyzéssel. Facebookon már 46 ember likeol minket, és sok embert érhettünk el ezáltal. 
Ennyit lényegében a számokról. 
Legyen szó kicsit a bővebb dolgokról is. 2015-ben a blog szerintem kicsit összeszedettebb, színesebb és ha lehet ezt mondani nagyobb lett. A Facebook által új embereket vonzottunk a blogra, kritikát is kaptunk. Újabbnál- újabb kinézetekkel gazdagodtunk és elindítottuk első pályázatunkat is, ami sikeresen zárult, így végül új tagokkal bővültünk, ami ott volt a célok listáján, és aminek örülök hogy végül teljesült. Lehet akár azt mondani is, hogy 2015-ben raktuk le az utolsó alapköveit a blognak, amire lehetőleg idén már szépen lassan (vagy akár gyorsan) elkezdhetünk építkezni. 

Mik a céljaink 2016-ra?
Jobban kibővíteni és szorosabbá tenni a blog olvasói táborát. Elérni azt hogy hangot adjanak az olvasók a véleményüknek. Még több emberhez eljuttatni a blogot. 
Blog kapcsolatokat kiépíteni.
Jobbnál-jobb bejegyzésekkel gazdagítani a blogot. 
Fejleszteni és szilárddá tenni a blog egészét. 
És legutolsó sorban pedig boldoggá tenni titeket, olvasókat! 

Kellemes és boldog új évet kívánunk minden eddigi és leendő olvasónknak! Köszönjük az eddigieket!